Bezienswaardigheden

Ontdek Rotterdam van grote hoogte bij de Euromast

De Euromast, ontworpen door Rotterdamse architect H.A. Maaskant, is niet alleen de hoogste uitkijktoren van Nederland, maar ook een essentieel onderdeel van de skyline van de stad. Met het uitkijkplatform op 185 meter hoogte en de Euroscoop, een ronddraaiende glazen lift, geniet je van een adembenemend 360 graden uitzicht over Rotterdam. Terwijl je omhoog gaat, wordt je meegenomen op een reis met een lichtshow en muziek, waarbij verhalen over de stad worden verteld. De Euroscoop fungeert als een kleurrijk vergrootglas, waardoor de Euromast de diversiteit en identiteit van de stad onthult. Zodra het glas onder je voeten helder wordt, ervaar je het magische gevoel alsof je boven de Euromast zweeft.

Leer meer over Rotterdam met de Magnicity webapp

Verrijk je bezoek aan de Euromast met de Magnicity webapp, een gratis en gebruiksvriendelijke tool boordevol informatie over meer dan 50 bijzondere gebouwen in Rotterdam. Ontdek de stad via augmented reality en een complete online stadsgids, waardoor een bezoek aan de Euromast niet alleen leuk, maar ook leerzaam wordt voor jong en oud. Kinderen kunnen zelfs de stad en de Euromast beter leren kennen aan de hand van een speurtocht.

Beleef een onvergetelijk avontuur met de abseilervaring van de Euromast

Voor wie op zoek is naar een spannend bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, originele date of gewoon een adrenalinekick, biedt de Euromast een onvergetelijke abseilervaring met het mooiste uitzicht over Rotterdam. Laat je vrij hangen van het gebouw terwijl je zelf de snelheid bepaalt.

Maak je bezoek compleet met de vele faciliteiten van de Euromast

Geniet naast het spectaculaire uitzicht ook van de vele andere faciliteiten van de Euromast, zoals de nieuwe koffiebar, giftshop en brasserie. Voor wie de ervaring wil verlengen, is zelfs een overnachting in de Euromast mogelijk. Een complete beleving wacht op je bij de Euromast, en het team kijkt ernaar uit je te verwelkomen.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button